Лидерът на БСП Корнелия Нинова изрази изненадата си от липсата

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова изрази изненадата си от липсата
Коментари Харесай

Нинова изненадана от липсата на Киро и Христо

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изрази изненадата си от неналичието на двамата си досегашни съдружни сътрудници – Кирил Петков от Политическа партия и Христо Иванов от Демократична България при започване на така наречен лидерската среща, проведена от Българска социалистическа партия, по отношение на третия мандат за сформиране на държавно управление.

На поканата за диалог с Корнелия Нинова откликнаха водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и Стефан Янев от „ Български напредък ”.

Всички сме наясно че страната се намира в политическа рецесия. Желанието ни е да приказваме по какъв начин, преодолявайки политическата рецесия, можем да помогнем за решаването и на другите рецесии, сподели при започване на срещата Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че са сюрпризирани, че ги няма ръководителите на „ Продължаваме Промяната ” и „ Демократична България ”.

Поканата, по метода, по който беше отправена, задължаваше да се явим. Вие казахте: „ Ако сте мъже, заповядайте! ”. Тя беше задължаваща. Аз поздравявам вашия опит да се опитаме да приказваме по какъв начин виждаме идващите месеци или година, акцентира Бойко Борисов.

Нинова към този момент направи поръчка, че в случай че на въпросната среща не бъде реализирано единодушие по целите на левицата, партията няма да продължава с опитите за сформиране на държавно управление.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР