Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати открито писмо до лидерите

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати открито писмо до лидерите
Коментари Харесай

Нинова призова да се осветлят политиците на хранилка в КТБ

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изпрати намерено писмо до водачите на парламентарно показаните политически партии с предложение да се изпрати писмо до Специализирания углавен съд по отношение на КТБ, оповестиха от пресцентъра на партията.

Нинова предлага с него да се съобщи общо искане за обществено обявяване на имената на политиците, получавали нерегламентирано пари от КТБ. Тя акцентира, че към този момент е желала тази информация и от Специализираната наказателна прокуратура, и от Специализирания углавен съд, само че и е била отказана.

Не искам ние, като политици, да се месим в работата на самостоятелната правосъдна власт, само че в името на прозрачността и битката с корупцията по високите етажи на властта, се обръщам към Вас да обединим напъните си за откриване на истината- има ли политическа интервенция и зависимости в най-голямата финансова машинация в най-новата история на България. Моля при единодушие от Ваша страна, да подпишем общо писмо до Специализирания углавен съд за обществено разгласяване на имената на политиците, написа Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР