Лидерът на БСП Корнелия Нинова и народните представители от левицата

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова и народните представители от левицата
Коментари Харесай

Случва Се Сега! Бунт На Пенсионерите В София! Само Преди 2 Мин Корнелия Нинова Се Изправи И Им Каза, Че Ще

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и народните представители от левицата поддържаха митинга на пенсионери от цялата страна пред Народното събрание.

“Чрез вас тук приказват милиони пенсионери, които през днешния ден живеят в последна беднотия, в недостиг и в неспособност да посрещнат най-насъщните си потребности. На ваша страна сме. Вие сте почтени хора и заслужавате почтени старини “, съобщи Нинова.

Тя акцентира, че левицата постоянно ще се бори за преизчисляване на всички пенсии.

Председателят на Българска социалистическа партия акцентира, че това не са обещания на опозиционери, които няма да го изпълнят в ръководство. Тя напомни, че това е правено през 2008 година и преизчисляването на всички пенсии тогава е довело до забележителното им увеличение.

„ Ще го създадем още веднъж. Ще се борим до дъно и за това, което сте ни поръчвали постоянно – Закон за възрастните хора, който да ви подсигурява почтена, обществена, дейна позиция и живот и на вашите години “, акцентира Нинова.

Тя съобщи, че възрастните хора имат още какво да дадат на България.

„ Има на нас какво да дадете, със знанията си, с опита си, с всичко, което сте натрупали през тези години - чакаме да го предадете на младите. Нека дружно, ние и вие, да се борим за вашите права “, прикани тя.

По думите й всички политици би трябвало да са при тях и да кажат:

„ Вие сте ни значими като наши родители, като хора, които са градили и ще се погрижим за вашите старини “. Уви нямаме схващане за преизчисляване на пенсиите, нито за Закона за възрастните хора. Но ние ще продължаваме да се борим “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР