Лидерът на БСП Корнелия Нинова е на мнение, че министър-председателят

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова е на мнение, че министър-председателят
Коментари Харесай

Нинова за ЧЕЗ: Не си даваме държавата на Гинка от Пазарджик

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е на мнение, че министър-председателят Бойко Борисов носи лична отговорност за договорката за ЧЕЗ. Вчера се разбра, че управлението на чешката компания е одобрило "Инерком груп " за покупател на българския им бизнес.

"Гинка от Пазарджик е записала тази компания преди няколко месеца с капитал от 50 хиляди лева Ние живеем в дивашка страна. И в този момент ли ще мълчим? Господин Сидеров, къде сте? Все отново ваши са думите, че ще изгоните ЧЕЗ от България ", запита Нинова от парламентарната естрада.

"Има ли държавното управление на България информация за тази договорка. Защото, в случай че "да ", и мълчи, значи имаме паралелна страна и успореден министър-председател. Става въпрос за националната сигурност и тази тематика е във вашите пълномощия, апелирам да вземете позиция. Става дума за 2 млн. български консуматори. Тук няма значение политическата им принадлежност. Толкова ли страната няма 300 милиона, с цел да си върне контрола върху държавната сигурност ", съобщи още Нинова.

"Не си даваме страната нито на Гинка от Пазарджик ", заключи Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР