Лидерът на БСП Корнелия Нинова е изразила резерви по някои

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова е изразила резерви по някои
Коментари Харесай

Нинова иска да не сме само посредник в разговорите за общата отбрана

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е изразила запаси по някои от материалите на КСНС , които са били отразени в крайния вид на декларацията. Това стана ясно от коментара й пред публицисти след съвещанието на КСНС.

 Румен Радев настоя за интеграция на родната защита в европейската Обновена
Румен Радев настоя за интеграция на родната защита в европейската

Заседанието на КСНС завърши с консенсус

По думите й в някои от отчетите пишело, че по време на председателството България ще бъде неутрален медиатор на диалозите по общата отбранителна политика .

Тя беше безапелационна, че Европредседателството не е единствено ходатайство и ние би трябвало да сме деен участник в диалозите . Нинова е предложила да сме с дейна позиция по време на диалозите, което се е приело.

Нинова е изразила противоречие, че ще бъдем бранител на общата позиция на Съвета на Европейски Съюз .

" Смятам, че председателството е допустимо, с цел да бъдем освен бранител на общата позиция, а да бъдем участник в нейното правене ", добави тя.

" Поставих въпроса на фона на председателството къде и по какъв начин ще бъде предпазен националният интерес ", безапелационна беше Нинова.

Според нея от отчетите се е видяло, че ние нямаме подготвеност българската стопанската система да се включи дейно , а и нямаме подготвени планове.

Тя попита и с какво самочувствие ще бъдем медиатор, като не сме си приели личната тактика .

" За мен държавното управление съдбовно закъснява с тези благоприятни условия и изпуска благоприятни условия за развиване на българската стопанска система ", съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова е поискала и съответни ограничения и периоди за това по какъв начин България да завоюва от Европредседателството.

 43% от българите имат вяра в сполучливо европредседателство
43% от българите имат вяра в сполучливо европредседателство

Привържениците на ГЕРБ - оптимисти, гласоподавателите на Българска социалистическа партия - по-скептични

Тя съобщи, че е предложила отвън дневния ред да се вземе позиция по закононарушенията от последните седмици и по тази причина е изразено мнението, че това, което се случва е тежък удар по имиджа на България.

Трябва институциите да се обединят, с цел да се почисти лицето на страната.

По мотив готвения избор на съмнение Корнелия Нинова удостовери, че не се отхвърлят от вота и той ще бъде на тематика корупция .

По думите й корупция има и в бранш защита и даде за образец фотография на Елена Йончева на падналата ограда по границата, а това е оборудване, обвързвано с националната ни сигурност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР