Лидерът на БСП Корнелия Нинова днес ще заведе дело за

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова днес ще заведе дело за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова обяви, че днес ще заведе дело срещу Десислава Атанасова и ГЕРБ

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова през днешния ден ще заведе дело за клюка против депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова поради изказванията ѝ за приватизацията на " Техноимпекс ", се разбра от думите ѝ на конференция в централата на партията.

" До края на деня завеждам дело против Десислава Атанасова и политическа партия ГЕРБ за лъжите и клеветите за " Техноимпекс ", съобщи Нинова, представена от организация " Фокус ". Тя изясни, че искът щял да е и солидарно против ГЕРБ, тъй като Атанасова показва мнението на политическата мощ.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че " Атанасова е била осведомена с писмо от основния прокурор, че няма осъществено закононарушение, че има осъществени инспекции и все пак тя продължи да клюки и лъже в общественото пространство ".

В края на ноември Десислава Атанасова заяви, че след нейно питане основният прокурор Сотир Цацаров е уведомил, че не са осъществявани инспекции за придобиване на акции от " Техноимпекс " от страна на Корнелия Нинова. Атанасова упрекна водача на Българска социалистическа партия в неистина, откакто по-рано Нинова съобщи, че " трима прокурори са проверявали договорката на " Техноимпекс " и мен и не са разкрили нищо ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР