Лидерът на БСП и водач на листата на БСП за

...
Лидерът на БСП и водач на листата на БСП за
Коментари Харесай

Нинова: Застанахме до бизнеса и спряхме рекета

Лидерът на Българска социалистическа партия и лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 1 МИР Благоевград откри акцията на левицата в регионалния град.

" Никога не сме правили избори в толкоз доста рецесии – коронавирус рецесия, енергийна, икономическа, войната в Украйна с всички последствия от нея. Никога не сме били изправени пред толкоз провокации. А за нас българските социалисти тези избори са разнообразни, тъй като ги вършим след наше присъединяване в ръководство. Заставам пред вас с намерено лице, че сме си свършили работата. Каквото обещахме за късото време, в което управлявахме – го изпълнихме ", съобщи Нинова.

" Ако не беше Българска социалистическа партия в това държавно управление, нямаше да има такава мощна обществена политика. Кой каквото желае да приказва в този момент, който и каквито компромати да вади всеки ден от джоба си, обстоятелствата са едни. Европейската статистическа организация регистрира, че в края на нашето ръководство за пръв път откогато сме член на Европейски Съюз – България е преди всичко по промишлено произвеждане и по промишленост. На четвърто място по растеж на Брутният вътрешен продукт ", посочи още водачът на Българска социалистическа партия.

" Ние застанахме до дребния и междинния бизнес. Ние подкрепихме компаниите в рецесията с тока, с отплата за 250 лева на мегаватчас. Ние спряхме рекета върху компаниите, който властваше 12 години при Бойко Борисов. Ние върнахме държавните предприятия и държавната благосъстоятелност там, където им е мястото. Спряхме неолибералния модел, който споделяше, че страната не може да ръководи добре. Спряхме неолибералния модел, който раздаваше всичко на концесия и се отхвърляше от държавна роля ", акцентира Нинова.

Според нея " лекарството " за превъзмогване на рецесията са заледяване на цените, отплата на компаниите и на стопанската система. И трето - увеличение на приходите на хората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР