Лидерът на БСП и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова връща

...
Лидерът на БСП и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова връща
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Нинова връща мандата

Лидерът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова връща мандата несбъднат в петък. Папката, която тя получи от президента Румен Радев за сформиране на държавно управление в границите на този парламент, ще се озове още веднъж в неговите ръце, само че празна, разкриха източници извънредно за Lupa.bg от " Позитано " 20 по време на съвещанието на Изпълнителното бюро.

Корнелия получи третия мандат тъкмо преди една седмица. От тогава текат договарянията и с Политическа партия, и с Демократична България, а тези с Има Такъв Народ завършиха без време след изтеклия запис от съвещанието на парламентарната група на десницата.

По информация на нашите източници тясното управление на левицата е настояло мъката да се приключи и скоро да се постави краят и на този състав на Народното събрание, който по думи на участници в съвещанието през днешния ден на " Позитано ", не е съумял да построи никакво доверие у гласоподавателите.

Както към този момент стана ясно, предварителните избори евентуално ще са в средата на октомври.

По-рано водачът на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски разяснява, че публично решението от съвещанието на ИБ ще стане ясно на следващия ден (вторник - б.р.) след съвещанието и на пленума. А Георги Гьоков удостовери, че възможностите за сформиране на кабинет са съвсем нулеви.

ТЕМА преди 2 часа 1076 преди 2 часа 4991 преди 2 часа 1386
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР