Лидерът на БСП и бивш икономически министър Корнелия Нинова публикува

...
Лидерът на БСП и бивш икономически министър Корнелия Нинова публикува
Коментари Харесай

Корнелия Нинова призова служебното правителство да не предоставя оръжие на Украйна

Лидерът на Българска социалистическа партия и някогашен стопански министър Корнелия Нинова разгласява изказване по отношение на настояването на украинския дипломат за даване на оръжия за страната му.

" Днес украинският дипломат изиска България да промени досегашната си позиция и да стартира да изнася оръжие за Украйна. Това изказване потвърждава, че до момента не сме изнасяли оръжие за тях и оборва цялата манипулативна, лъжлива, проведена и платена акция по тази тематика против мен персонално, против някогашния екип на министерството и постоянното държавно управление.

Ако сме предоставяли оръжие щяха ли да желаят занапред да започваме да го вършим?

Призовавам служебното държавно управление да се преценява с решението на Народното събрание да не се дава оръжие на Украйна. Това би било замесване на България във войната.

Ние от " Българска социалистическа партия за България " желаеме мир, сигурност, непоклатимост, прекъсване на войната и решение на спора по дипломатически път. При присъединяване в последващо държавно управление ще отстояваме същата позиция, както до момента ", съобщи Нинова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР