Лидерът на Бойко Борисов е поредният политик, който попадна в

...
Лидерът на Бойко Борисов е поредният политик, който попадна в
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Вижте как Ива Николова натисна Борисов за импийчмънта на Радев - той усуква

Лидерът на Бойко Борисов е следващият политик, който попадна в словесна битка с водещата на ПИК TV Ива Николова. Журналистката на организация ПИК участва през днешния ден на конференцията на партия ГЕРБ, където притисна някогашния министър председател с въпроси за импийчмънт на Румен Радев.

Николова попита дали ще изиска премахване на президента, откакто той за повторно е нарушил Конституцията, този път с назначението на Галина Захарова за ръководител на Върховен касационен съд, само че Борисов отхвърли да отговори.

" Няма да разясня тези тематики. Имаме си партия, ние сме съпротива и нашата роля, която народът ни е определил, е да посочваме това, което считаме за неверно ", съобщи той.
свързани новини117923преди 7 часа
Николова обаче не остана удовлетворена от отговора на някогашния министър председател и напомни, че Радев е нарушил Конституцията с указа за назначението на Галина Захарова, защото нейната кандидатура действително не беше гласувана на съвещанието на Висш съдебен съвет.

" Те я нарушават непрестанно. Не ме касае това ", измъкна се водачът на ГЕРБ.

Малко по-късно водещата на ПИК TV посочи, че организацията ни излъчва онлайн брифинга, а той не желае да дава отговор на въпросите й, а Борисов отговори, че народът е избрал те да ръководят, а неговата партия да е в съпротива.

ВИЖТЕ ЕКШЪНА МЕЖДУ И БОЙКО БОРИСОВ:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР