Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов: Днес изживях културен шок

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с членове и симпатизанти на партията в столичния регион „ Подуяне ”.

На срещата участваха някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова, Владислав Горанов, Тома Биков, Георги Георгиев, Мирослав Боршош.

Лидерът на изрази възмущението си от обстоятелството, че „ има общински съветници, които пият, карат и се бият, а от партията му ни проповядват нов морал ”. Той разкри, че през днешния ден е изживял културен потрес. 

„ Имахме комфорта да управляваме еднолично, само че не тъй като сме окупирали властта, а тъй като ни избираха. Другите единствено говореха, само че не вършеха никаква работа. Ние защитавахме българския народен интерес. България беше районния водач на Балканите и това бе прието от всички ”, напомни Борисов. Той добави, че всички значими срещи са се провеждали в България и попита: „ Не ви ли прави усещане в каква изолираност сме в този момент? ”

Очаквайте детайлности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР