Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов към македонския премиер: Обичаме ви и искаме да сте в ЕС. Сега е моментът да се направят компромисите

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и някогашен министър-председател се срещна с премиера на Северна Македония Димитър Ковачевски.

„ Имате прелестни условия да решите най-тежките проблеми на двете страни. На мен ми е най-лесно, ние сме опозиция”, съобщи водачът на.

"Очаквам да се съблюдава договорът. Толкова ви обичаме ви и желаеме да сте в Европейски Съюз. Сега е моментът да се употребява силата и да се създадат компромисите. За разлика от нас, сегашните ръководещи имат градивна съпротива ", разясни водачът на.

"Благодаря за времето, което ни отделя господин Борисов ", сподели Димитър Ковачевски. Той напомни, че в този момент се навършват 30 година от признаването на Македония от България. Ковачевски назова този акт "много значим ". "Заедно можем да даваме резултати, които да са значими както за България, по този начин и за Северна Македония.

Борисов сподели, че желанията са положителни. "Проблемът е в езика на омразата и в някои тематики, които в случай че в този момент не ги решите, няма по кое време. Колкото по-бързо, толкоз по-добре. Колко е по-добре да сме присъединени. Възпалението на двата народа идва от езика на омразата. От това, поради което по една или друга причина се основава, с цел да не сме дружно. Решете ги незабавно. Няма да стане след месец, два или пет. Ние не споделяме "Йок ". Слагате на масата, дружно да решаваме. На нас ползата ни е вие да сте в Европейски Съюз. Възползвайте се от него ", посочи Борисов.

В по-дружеска атмосвера, проблемите могат да се рашават по-лесно, сподели му Димитър Ковачевски.

"Пожелавам ви триумф. Опитайте се в този момент да решите тежкия въпрос, всичко останало ще ви бъде елементарно. Това, че всички партии се срещат с вас. В противоположната обстановка, в този момент щеше да има митинг ", отвърна му Борисов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР