Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев пише: България е страната, в

...
Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев пише: България е страната, в
Коментари Харесай

Фейсбук гърми: Докторе, защо? frognews.bg

Лидерът на БОЕЦ Г еорги Георгиев написа: България е страната, в която елементарно се става професор и по-късно още по-лесно се става за срам. 

 

П иар специалистът Весислава Танчева: Поредният използван престиж...
Жалко.

 

Адвокат Николай Хаджигенов: Сламен човек.
В правото, а явно и в политиката значи сложено лице/кукла на конци.
С удоволствие.
Един елементарен АДвокат

 

Стела Николова, Демократична България: Герб оферират за министър председател проф.Николай Габровски.
Не мога да схвана за какво професори се съгласяват да играят смокинов лист на Бойко.

Мартин Димитро в добавя: Положението е: Докторе, за какво!?

Проф. Лъчезар Аврамов прецизира: Професор Николай Габровски се е вживял в ролята на политическо камикадзе и с незнайни претекстове е решил да показа отвратителната роля на престъпната формация ГЕРБ.

 

За разлика от професор Герджиков, който прояви привиден срам и одобри „ поддръжка “ от ГЕРБ на кандидатурата си за президент, издигната от сякаш „ предприемчив комитет “, Николай Габровски стартира гениалната концепция за „ смяна на политическия звук “.

НОВИЯТ ТОН би трябвало да възвърне ръководството, срещу което стачкуваха хиляди българи и се подписаха стотици учени.

 

Припомням текста на ОТВОРЕНО ПИСМО, срещу МУТРИТЕ във властта, обстоятелствата в което никой не оспори!

 

Задълбочаващият се управнически произвол на държавното управление заплашва самите устои на страната ни. Некомпетентните и корупционни практики на конюнктурната коалиция доведоха България до самото дъно на всички публични и статистически оценки. Намаляващият ни народ, с най-ниска дълготрайност на живота в Европа и най-висока смъртност в света, е подложен в условия на повсеместна корупция и феодално-олигархични зависимости.

 

Автократично-мутренският жанр на предписание с човешките и материалните запаси на страната закупи статуса на обществена, икономическа, финансова политика.

За броени минути конституционно най-високопоставената фигура на страната – ръководителят на Народното събрание може да бъде изхвърлена без коментар и сменена с фигурант, за който персоналното достолепие е непознато възприятие.

 

Върховете на властта се извършиха с некомпетентни, безчестни, парично подвластни партизани.

Основният политически инструмент, Държавният бюджет, години наред се прави „ копи-пейст “, с умишлени остатъци – с цел да се крадат „ законно “. Стотици милиони лв. национална пара се раздават съгласно конюнктурни ползи и без парламентарен надзор. Бюджетът за опазване на здравето се усилва годишно за да бъдат присвоявани милиарди, а здравният статус на популацията се утежнява. Здравеопазването е в кадрови колапс, дефицитът на квалифицирани медицински експерти към този момент заплашва публичното здраве с злополука.

 

Европейските фондове се разпределят по партийни и корупционни схеми, разходват се безконтролно и пълнят партийните каси. Строят се най-скъпите, рискови и некачествени пътища, разпадаща се инфраструктура и спортни уреди, на които никой не спортува. Въпреки ниския корпоративен налог вложителите не рискуват парите си в условия на корупция и рекет.

 

Образованието е в невъзможност – функционално необразованите деца към този момент преобладават. Главоломно оредяват експертите във всички сфери. Научният труд се цени по-ниско от хигиеничния. Отношението към водещия теоретичен, нравствен и експертен център на България – Българската академия на науките е унизително. Неглижира се развиването на науката и нововъведенията като изискване за стопански прогрес на страната. Обществените науки са нечисти от толерираното наличие на придворни продажници с научни трофеи.

Съдебната власт е аргатин на изпълнителната. Държавното обвиняване, Прокуратурата, нахално и безочливо извършва политически поръчки и охранява незаконни практики. Полицаи бият деца и се гаврят с девойки.

 

Средствата за всеобща информация са превърнати в трибуни за операции, потънали в насилието на цензурата и аморалността на автоцензурата.

Никой не има вяра, че това държавно управление е способно да провежда избори без голямо количество " платен избор ", „ невалидни бюлетини “, „ мъртви души “ и „ екскурзианти “.

Некомпетентното ръководство на COVID-инфекцията заплашва да се трансформира в поредна злополука.

 

Не се извършва „ Националния проект за подготовка за пандемия “, а страната е вкарана в безпорядък с несъответстващи, взаимно спорни и нарушаващи законите заповеди. Когато няма заболели, се вкарват разрушаващи стопанската система карантини, всява се суматоха, пренебрегват се експертите. Когато заплахата се ускорява, засилва се използването на нелегално лекуване, финансови трикове и подправена статистика.

ПОВЕЧЕ ТАКА НЕ МОЖЕ!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР