Лидерът на българското представителство на международната обучителна организация към Австрийската

...
Лидерът на българското представителство на международната обучителна организация към Австрийската
Коментари Харесай

Българка с отличие за заслуги към Австрия


Лидерът на българското посланичество на интернационалната обучителна организация към Австрийската стопанска камара Мирена Колева получи самопризнание за заслугите си в региона на стопанската система и развиването на връзките сред австрийския и българския бизнес. На публична цермония в Австрийското посолство нощес австрийският дипломат в България Негово превъзходителство господин Роланд Хаузер връчи Златен знак за заслуги на Мирена Колева. Орденът се присъжда персонално от Президента на Австрия и се смята за едно от най-важните оценки за особени заслуги в разнообразни области на съдействие и принос за развиването на Австрия.

Мирена Колева получи високото отличие за заслугите й в развиването на българо-австрийските бизнес връзки. Като шеф на представителството на обучителната организация към Стопанската камара на Австрия WIFI International Network в нашата страна и като притежател и шеф на българския клон на една от най-успешните австрийски компании за консултиране и асортимент на личен състав Dr. Pendl & Dr. Piswanger (P&P), Мирена Колева съпътства през цялото време и поддържа огромен брой австрийски капиталови планове, спомагайки за сполучливия им старт и стабилно развиване в страната.

Златният знак за заслуги е самопризнание както за активността на госпожа Мирена Колева в реализиране на връзки сред австрийския и българския бизнес, по този начин и за цялостния капиталов климат в България и е ясна индикация, че в Европа се прави оценка капацитетът на страната ни като равносилен сътрудник по отношение на останалите страни.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР