Лидерът на Атака Волен Сидеров ще става младоженец. Тази неделя

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров ще става младоженец. Тази неделя
Коментари Харесай

Волен Сидеров се жени за Деница Гаджева тази неделя, цялата власт е поканена

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров ще става жених. Тази неделя той ще мине под венчилото с някогашната депутатка от партията му Деница Гаджева.
Празникът ще е в емблематично заведение в центъра на София. Сред поканените са министър председателят Бойко Борисов, министри, водачите на парламентарните сили в Народното събрание, депутати и публицисти . Залата на ресторанта обаче побира единствено 150 души, а поканените са доста повече.
Преди седмица Сидеров раздаде в Народното събрание лимитирана серия от партийния вестник с уводна публикация, информираща в закачлив жанр за идната женитба. В текста, заместващ поканите за церемонията, се обясняваше и, че в този ден възбраната на вицепремиера Валери Симеонов за звук отпада.
Сидеров и Гаджева са дружно от няколко години, а през 2015 година се роди синът им. Волен Сидеров-младши ще е шафер на сватбата на майка си и татко си, съобщи Дарик.
За да сключат брак, те трябваше да изчакат да завърши делото за бракоразвод с предходната партньорка в живота на партийния водач - Капка Георгиева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР