Лидерът на Атака Волен Сидеров ще стане независим общински съветник.

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров ще стане независим общински съветник.
Коментари Харесай

Волен Сидеров става независим общински съветник

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров ще стане самостоятелен общински консултант. Другият общинар от групата на " Атака " - Борислав Иванов, ще направи група дружно с четиримата съветници от Вътрешна македонска революционна организация.

Така самостоятелните общински съветници в СОС стават двама - Борис Бонев и Волен Сидеров.

За преразпределението на силите заяви във фейсбук профила си общинският консултант арх. Борислав Игнатов от " Демократична България ".

Според правилника на Столичния общински съвет една политическа група в съвета може да се състои от най-малко 5 индивида. Хората на Вътрешна македонска революционна организация са четирима и още на първото съвещание на съвета се заприказва, че групировката може да образува обща група с " Атака ", както и в предходния мандат на общинския съвет. Наличието на група дава опция за присъединяване в така наречен председателски съвет, където се разисква дневният ред на съвещанията, както и право да се предлага зам.-председател на съвета.

Борислав Иванов от " Атака ", който ще помогне на Вътрешна македонска революционна организация да създадат група, съобщи пред Mediapool, че не е той индивидът, който може да разяснява информацията за новата настройка в съвета. Не сподели обаче кой може да приказва по тематиката, която го касае персонално. Иванов обаче не отхвърли информацията за новото систематизиране на силите в СОС.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР