Лидерът на Атака Волен Сидеров от вчера не е председател

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров от вчера не е председател
Коментари Харесай

Патриотите детронираха Волен Сидеров

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров от през вчерашния ден не е ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти ". Решението е взето на съвещание на парламентарната група във вторник вечерта, на което не са са участвали депутати от " Атака " и самият Сидеров.

Групата на дребния сътрудник в ръководещата коалиция ще се ръководи от съпредседатели - Валентин Касабов (НФСБ) и Искрен Веселинов (ВМРО). Заместник-председатели към този момент са Милен Михов (ВМРО) и Борис Ячев (НФСБ). Юлиан Ангелов (ВМРО) и Христиан Митев (НФСБ) ще са секретари.

Решението на парламентарната група е импортирано в деловодството на Народното събрание. То беше прочетено от ръководителя на Народното събрание Цветан Караянчев едвам към 10:30.

" Атака " имат 7 народни представители от 27 в парламентарната група. Според източници от Вътрешна македонска революционна организация водачът на НФСБ Валери Симеонов е бил срещу. Сидеров не е свиквал съвещание на групата от месеци. Въпреки това депутатите от НСФБ и Вътрешна македонска революционна организация се събират всеки вторник с цел да разискват седмичната стратегия на Народното събрание. Традиционно депутатите от " Атака " не участват на тях, защото всякога " имали по-важна работа ".

" И двете други партии имат предпочитание да ме отстранят. Тези неща се вземат решение на съдружен съвет, те имат болшинство и няма значение ", съобщи Сидеров преди месец по БиТиВи. В края на май стана известно, че Вътрешна македонска революционна организация желае да смъкна водача на " Атака " Волен Сидеров от поста му на ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти ".

Третият съдружен сътрудник Валери Симеонов, водач на НСФБ, преди няколко месеца смъкна доверието си от Сидеров като ръководител на парламентарната група. Вътрешна македонска революционна организация тогава потушиха абсурда. Сидеров обича да акцентира, че обединението е реалност с помощта на него. " Симеонов доста се колебаеше, а Каракачанов би трябвало да ми е признателен, че е на този пост и реализира такива триумфи ", сподели той на 5 юни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР