Лидерът на Атака Волен Сидеров, който в момента е кандидат

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров, който в момента е кандидат
Коментари Харесай

Отново цирк на Сидеров в БНТ, Бойко Василев му предложи да се прекръсти на Желязков |

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров, който сега е претендент за президент, за следващ път се държа скандално в ефирен ефир. По време на избирателен спор в " Панорама "  Сидеров не оставяше другите посетители в студиото да се изкажат, постоянно ги прекъсваше, като даже в един миг съобщи, че той е водещият на предаването. 

Най-голям безпорядък настъпи, когато водачът на " Атака " най-малко пет пъти искаше да повтори, че пандемията и умрелите от COVID-19 e " oгромна машинация " и твърдеше, че " Това не са умрели от ковид. Дават пари, с цел да се пишат умрели от COVID-19 ".

Сидеров повтори и друга своя обичана тайна доктрина, че България е " окупирана от американците територия, която можем да възродим единствено със опозиция ". Стигна и по-далеч:  " Може би би трябвало да почнем да вършим хайдушки чети, смертелни дружинки, да, да, да, те са били доста ефикасни, доста по-ефективни от македонските чети със завъртяните мустаци, дето стрелят в тавана на кръчмата. "

Според него от България се ръководят провокации против " най-великата и най-хубавата сега във военно отношение страна – Русия ".

Моментът, в който Волен няма какво да каже

Лидерът на " Атака " обаче удари на камък, когато подхвана друга обичана своя тематика: връх Мусала да бъде преименуван на Св. Иван Рилски. Тогава водещият на " Панорама " Бойко Василев удачно се намеси с въпроса защо той не промени семейството си, защото " Сидеров " не е на български и се превежда като " Желязков ". В този миг другояче гласовият политик не съумя да отговори нищо.

Кенефът в Трето районно

За какво се бори сега Сидеров? " Боря се да вкарам в пандиза Кирил Петков, мога му посоча килията, в която да влезе в Трето районно полицейско ръководство. Кенефът там, клозетът е доста неприятен, почтено ви споделям, доста е кофти. Искам Трапчинко - Петков и Василев ги назовавам Трапчинко и Кокорчо - да прекара най-малко едно денонощие там и да му бъде повдигнато обвиняване, по този начин както против мен бяха повдигнати 3 обвинявания, което Българска национална телевизия прескочи като дребна гара. "  

На последните парламентарни избори " Атака " не съумя да получи и половин % от доверието на гласоподавателите - тогава едвам 12 585 души гласоподаваха за партията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР