Лидерът на Атака Волен Сидеров иска да си поговори с

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров иска да си поговори с
Коментари Харесай

Сидеров ориентира Захариева как стоят нещата в света Диляна Панайотова

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров желае да си поговори с външния министър и да й изясни по какъв начин стоят нещата в света.

Пред медиите в Народното събрание той показа усещанията си от вчерашната изява на Екатерина Захариева по тематиката за световния пакт за мигрантите на Организация на обединените нации. Припомняме, Захариева взе присъединяване в взаимното съвещание на външната и на вътрешната парламентарна комисия.

Има няколко тематики, по които тя търпи рецензии, посочи атакистът. Тя е младеж, може да седне да си поговорим да? кажа по какъв начин вървят нещата в света, предложения я Сидеров, като изясни, че има възприятието, че първият ни посланик изпуска някои трендове.

Сидеров видя завой в политиката на ръководещите за пакта за мигрантите от вчерашното съвещание на външна и вътрешна комисия.

На Коалиционния съвет споделяме, че пактът не би трябвало да се поддържа и министър председателят се съгласява с това, внезапно във външна комисия се приказва нещо друго, неудовлетворен е водачът на " Атака ".
Това е неприятен знак към хората и външните ни сътрудници, счита още той.

Сидеров изясни: Затова и считам, че по някои тематики би трябвало да си поговорим с Екатерина Захариева, с цел да огледа тя по-балансирано на геополитическите трендове в света.

Припомняме, предходната седмица Българска социалистическа партия желаеха министър председателят Бойко Борисов да пристигна в Народното събрание и да изясни позицията на държавното управление във връзка с присъединението към световния пакт за мигрантите на Организация на обединените нации.
По-рано сутринта от Красимир Богданов от Вътрешна македонска революционна организация предизвести, че с присъединението си към пакта рискуваме България да бъде наводнена от мигранти. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР