Лидерът на Атака Волен Сидеров беше призован в Столичната дирекция

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров беше призован в Столичната дирекция
Коментари Харесай

Полицията взе отпечатъци от Волен Сидеров, той се оплака от репресия

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров беше свикан в Столичната дирекция на вътрешните работи тази заран за снемане на отпечатъци.

 Волен Сидеров с призовка по три обвинявания, яви се в Трето РПУ Виж още

При влизането в постройката, политикът изясни, че към този момент един път е дал отпечатъци и фотография, само че тогава не е дал публичност, тъй като не желал да занимава обществото със себе си, заяви Българска национална телевизия.

Сидеров не знае каква е повода за повторното снемане на отпечатъци и счита, че това е целенасочена принуда против него.

" Не знам в този момент като вляза дали ще ми кажат каква е повода, само че по този начин или другояче имаме този двоен, дори троен стандарт, тъй като в случай че си спомняте Цветан Цветанов, когато беше обвинен, не му взимаха отпечатъци и никакви регистрации, това беше необятно прочут факт тогава ", изясни преди влизането в Столична дирекция на вътрешните работи водачът на " Атака ".

Сидеров изрази съмнение, че този троен стандарт се ползва особено към него, тъй като води публицистично предаване, в което постоянно се чуват сериозни разбори за властта.

Ако това е повода, доста е зле за властта, тъй като значи, че пристъпва към принуда постоянно, когато не е сигурна в себе си, означи той. По негови думи неслучайно хората стачкуват и желаят смяна на този вид ръководство. Сигурен съм, че то ще се случи напълно скоро, добави Сидеров.

Вчера водачът на " Атака " се яви в Трето РПУ в София поради получена призовка по три обвинявания. Те са свързани с негов зов от екрана хората да отидат на черква по време на един от най-големите християнски празници - Цветница.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР