Лидерът на Аржентина Лионел Меси смята, че тимът заслужено е

...
Лидерът на Аржентина Лионел Меси смята, че тимът заслужено е
Коментари Харесай

Лео Меси: Опитът ме кара да гледам на нещата по различен начин

Лидерът на Аржентина Лионел Меси счита, че отборът справедливо е на четвъртфинал и си мечтае да продължи в същия дух. Южноамериканците надделяха Австралия с 2:1 на осминафиналите и към този момент се приготвят за конфликт с Нидерландия, който ще е в петък вечер.

“Отново сме измежду осемте най-хубави - съобщи Лео пред “Оле ”. - Аржентина постоянно е мощ и постоянно е измежду водещите тимове. Знаехме това още преди да дойдем в Катар. Трябва да потвърдим на терена, че сме претендент за трофея. За наслада до момента ни се получава и да се надяваме, че ще продължим да вършим дребни стъпки напред ”.
30  Феновете на Аржентина - Австралия
“Срещу нидерландци ни чакат страховит мач. Това е доста класен противник с изключителни футболисти и потвърден треньор. Ще ни бъде тежко ”, счита Меси.

За него това е присъединяване на пети мондиал, само че купата продължава да му убягва. Най-близо до успех отборът беше през 2014 година, когато игра край против Германия.

“Как се оправям с напрежението ли? Просто се любувам на всеки един миг и съм спокоен ”, продължи капитанът на “гаучосите ”.

“С години натрупах опит и това ме кара да виждам на нещата по друг метод. Голямо благополучие е да бъда тук с тези хора. Да мога да виждам нашите луди почитатели. Да се надяваме, че това ще продължи още ”, пожела си Меси.

Нападателят на Пари Сен Жермен изрази изненадата си от отпадането на Бундестима, който за втори следващ мондиал не съумя да излезе от групата си.
 Ван дер Ваарт: Играл съм против Истинския Меси, в този момент той може да бъде спрян Ван дер Ваарт: Играл съм против Истинския Меси, в този момент той може да бъде спрян
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР