Личното име може да донесе много неща на собственика си,

...
Личното име може да донесе много неща на собственика си,
Коментари Харесай

Каква е вибрацията на личното ви име

Личното име може да донесе доста неща на притежателя си, в това число и да провокира избрани събития, да окаже въздействие върху образуването на личността още от детството, да подскаже главните влечения и ползи, пристрастености и способности. Всяко име си има собствен „ ключ ”, осцилация или код – както желаете го наречете. Как да разберете какъв е вашият?
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A Б В Г Д Е Ж З И
Й К Л М Н О П Р С
Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ
Ь Ю Я
Пример: АНИ = 1+5+9=15=1+5=6. Името Ани е под вибрацията на цифрата 6.
Ключ 1- Амбициозни и самоуверени
Често се раждат с огромна заложба, която ги отличава от останалите хора. Имат в обилие самочувствие, горделивост и егоцентризъм, само че са великодушни към хората, които харесват. В връзките си с близките могат да бъдат доста преобладаващи, импулсивни и да не обмислят добре постъпките и приказките си.

Ключ 2 – Интуитивни и състрадателни
Раждат се с умеенето да се интересуват от близките и да ги схващат. Често не им доближава самочувствие и остават в сянката на другите, до момента в който не пристигна подобаващият за тях миг. Трябва да изберат специалност, в която се цени умеенето да се работи в екип и обществената ангажираност.
Ключ 3 – Артистични и свободолюбиви
Често наподобяват безотговорни в очите на другите. Имат заложба, която не правят оценка и разпиляват. Това, което най-вече ценят в връзките си с близките, е зачитането на правото им на персонална независимост.
Ключ 4 – Консервативни и работливи
Определено не могат да бъдат наречени купонджии, не обичат демонстративните и прибързани дейности. Обикновено се ангажират с доста работа и отговорности като по този метод се усещат потребни и значими.
 Ето каква символика носи МЕСЕЦЪТ ви на раждане (ЧАСТ 1) Ето каква символика носи МЕСЕЦЪТ ви на раждане (ЧАСТ 1)
Месецът, в който сме родени, има своето особено значение и би трябвало да знаем това. Няма нищо инцидентно нито коя зодия сме, нито в кой ме...
Ключ 5 – Комуникативни и занимателни
Лесно усвояват нови познания. Приляга им да приказват, да пишат, да считат. Харесва им разнообразието в всекидневието, пътуванията наоколо и надалеч. Често се наемат с няколко неща едновременно, тъй като обичат измененията и провокациите.
Ключ 6 – Сантиментални и чаровни
Поддържат необятна другарска среда и дълготрайни другарства. Избягват раздорите и безсмислените разногласия. Влагат доста сила да изглаждат недоразуменията.
Ключ 7 – Силни и духовно извисени
 Каква символика носи първата писмен знак от ИМЕТО ти? Каква символика носи първата писмен знак от ИМЕТО ти?
Името на човек носи огромен заряд и през целия живот приказва доста за това какви сме по темперамент. Виж първата писмен знак от името си и разбери...
Твърде прозорливи са и не са склонни да одобряват човешките недостатъци, незнанието и посредствеността. Харесва им да манипулират тези, които се поддават, или пък се оставят да бъдат манипулирани от по-силни персони.
Ключ 8 – Целенасочени и издръжливи
Умеят да се грижат добре за себе си, да се нагаждат при смяна на събитията и да се възползват от тях. Обичат да преобладават в връзките си с близките.
Ключ 9 – Импулсивни и жертвоготовни
Могат да бъдат доста всеотдайни или пък безспорни егоисти. Изпитват изключително увлечение към придобиване на познания за световните закони, движещи Вселената и индивида.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР