Личността на Нинова донесе допълнително 150 - 200 000 гласоподаватели

...
Личността на Нинова донесе допълнително 150 - 200 000 гласоподаватели
Коментари Харесай

Социолози с коментар за последните политически трусове и прогнози

Личността на Нинова донесе в допълнение 150 - 200 000 гласоподаватели на ГЕРБ, просто тъй като хората не я желаят за министър председател. Нормално е политическите сили да се изравнят в проценти в някакъв миг, само че ръководството ерозира от кавги. Това съобщи политическият анализатор от Института за дясна политика Георги Харизанов в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

"ГЕРБ водят с 1-2%, само че напъните са съвсем равни. Червените в гласоподаватели имат малко под 1 милион последователи, а ГЕРБ малко над милион. Не ми се има вяра ГЕРБ да устоят до май с тези кавги. Валери Симеонов им направи "меча " услуга - той трансформира свадите в митинги ", сподели още социологът Андрей Райчев.

"Въпреки трусовете, разбъркване "на върха " не се чака ", сподели още политическият анализатор от Института за дясна политика.

"Разкритието на обществена декларация не е скандал ", разяснява Харизанов тематиката за жилището на Владислав Горанов.

"В момента никой не мисли за кметските избори, а те са значими. Европейските избори не са известни в България. Обикновено гласоподават 2,5 милиона българи. ГЕРБ ще падне от власт, в случай че изгуби европейските избори ", добави Райчев.

"Мая Манолова съумя с изречението, "аз съм на ваша страна " да се трансформира от ненавиждана и нападана жена, в национална фаворитка ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР