Лично за мен цел на БСП в национален мащаб е

...
Лично за мен цел на БСП в национален мащаб е
Коментари Харесай

Нинова: Целта ни е 100 процента увеличение на кметовете от БСП

Лично за мен цел на Българска социалистическа партия в народен мащаб е на локалните избори да увеличим кметовете си със 100 %. Конкретно по градове ще оставим на гласоподавателите да решат, а ние единствено ще предлагаме. Това разяснява в Русе ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

По думите й в този момент Българска социалистическа партия има в страната 30 кметове, а 44 са от общи обединения или са самостоятелни, подкрепени от партията.

Нинова разяснява, че евентуално и тези избори няма да бъдат избори на съревнование на причини, на стратегии и на хрумвания.

" Все се оплакваме, че политиката е безидейна, че е жълта, че произвеждаме единствено кавги. Сега е времето за стратегии ", сподели Нинова.

Тя съобщи, че Българска социалистическа партия е единствената все още, която има стратегия за локалните избори. По думите й предизборната акция на партията ще е положителна, с доста съответни ограничения за всяка община и със мощни кандидатури, честни хора, подкрепени от доста по-широк кръг симпатизанти.

Според Нинова съперниците на Българска социалистическа партия стартират с " експанзия, с нападки, с квалификации, без въобще да имат причини за това ".

" Няма да останем безучастни, в случай че се атакуват наши хора или нашата политика, ще отговорим почтено на това. Искам обаче да е хубава акция, аргументирана ", сподели тя.

В крайдунавския град ръководителят на Българска социалистическа партия взе участие в общинската конференция на партията, на която ще бъдат одобрени кандидат-кметовете и листата с общински съветници.

Нинова съобщи, че е в Русе да поддържа претендента за кмет на града Пенчо Милков, който е народен представител от Българска социалистическа партия и секретар на парламентарната група на партията.

" Радвам се, че русенци имат опция да избират млад, деятелен, почтен човек. Той има отношение към града, фамилията му е тук ", сподели Корнелия Нинова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР