Лично съм убеден, че войните на Балканите са приключили, освен,

...
Лично съм убеден, че войните на Балканите са приключили, освен,
Коментари Харесай

Изетбегович: Войните на Балканите приключиха, само сърбите може да предизвикат нови


Лично съм уверен, че войните на Балканите са завършили, с изключение на, в случай че сръбските водачи не решат да създадат нещо друго, тъй като това нещо, в никакъв случай не е зависело от нас.

Това сподели водачът на Партията за демократично деяние /ПДД/ и член на босненското групово президенство Бакир Изетбегович. Той заяви, че е в непрестанен контакт с президента на Хърватия и на Сърбия - Колинда Грабар Китарович и Александър Вучич. "Лидерът на ПДД може да се споделя Изетбегович или да бъде някой различен, само че той би трябвало да бъде в положителни връзки с всички тях - не търсете правдивост, истина, изграждайте мостове, защитавайте ползите на личния си народ и тогава ще видите по какъв начин всички ви потупват по рамото", сподели още Изетбегович.

Според него през миналата година най-вече против ползите на Босна и Херцеговина е работил и работил президентът на Република Сръбска Милорад Додик. "Той е занаятчия на пропагандата. Той управлява медиите и банковата система и в това време живее богато", сподели още Бакир Изетбегович. /БГНЕС и Кликс
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР