Лично решение на министъра на енергетиката е оставката на Теменужка

...
Лично решение на министъра на енергетиката е оставката на Теменужка
Коментари Харесай

Цветанов: Посочваме нов енергиен министър най-рано в сряда

Лично решение на министъра на енергетиката е оставката на Теменужка Петкова. Това увери зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на обичайните на Тодоровден конски състезания- кошии.

На пленум на Българска социалистическа партия по-рано през днешния ден социалистите единомислещо акцентираха концепцията, че оставката не Теменужка Петкова е " бушон ".

" Тя е заслужен човек и подаде оставка, с цел да отпадне всякакво подозрение за връзки или напън в договорката за ЧЕЗ, която е осъществена в Чехия. Ще се направи цялостна инспекция по случая, с цел да се подсигурява националната сигурност ", даде обещание Цветанов.

Пред Българска телеграфна агенция Цветанов изясни, че до момента в който не се организира Политически съвет сред ГЕРБ и Обединени патриоти, той не счита, че е рационално да се приказва за това кой ще бъде бъдещият министър на енергетиката. Цветанов се надява в сряда да имат решение за обстановката и да предложат номинация.

Заради натоварената интернационална стратегия на Борисов политически съвет не може да се организира тази седмица. " Във вторник, когато ще бъде в България, ще търсим благоприятни условия за осъществяване на Политически съвет, на който да търсим взимането на експертно политическо решение и вероятно разискване на дадена номинация ", осведоми Цветанов.

Българска социалистическа партия генерира скандал след скандал, посочи зам. ръководителят на ГЕРБ. Левицата се опитвала по този начин да отклони вниманието.

По-рано на Зимен университет на Младежи ГЕРБ в Сандански Цветанов посочи, че Българска социалистическа партия и президентът Румен Радев са едно. И президентът и левицата целят дестабилизация на страната, която на собствен ред да докара до предварителни избори, изясни Цветан Цветанов.

По думите му президентът не извършил предизборните обещания за глобите против Русия и СЕТА. Назначи служебно държавно управление и пое еднолично ръководството на страната и му хареса да няма парламентарен надзор, подчертава гербаджията. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР