Лично на нас Спасители на плажа (2017 г.) със Зак

...
Лично на нас Спасители на плажа (2017 г.) със Зак
Коментари Харесай

Зак Ефрон и защо никога не би влязъл във формата от Спасители на плажа

Лично на нас " Спасители на плажа " (2017 г.) със Зак Ефрон, Дуейн Джонсън, Александра Дадарио и Приянка Чопра ни се стори много пресен филм.

Разбира се, не беше шедьовър, само че пасваше идеално в летните ни проекти тогава. Най-ярко от кино лентата си спомняме бруталната форма, в която беше влезнал Зак Ефрон.

Това момче се беше " нацепило " до неразбираемост и даже заслужи поздравления от Скалата за крайния резултат. Но през днешния ден артистът счита напъните, които е положил тогава, за... глупави.

Ефрон беше посетител в предаването Hot Ones, в което дава отговор на въпроси, до момента в който пробва крилца с друга степен на лютивост. Ето тъкмо по този начин Ефрон показа, че по време на подготовката си за кино лентата е осъзнал, че когато завърши с него, в никакъв случай повече не желае да бъде в същата форма.

Актьорът признава, че му е било същински мъчно и че се е тревожел за неща от сорта на това какъв брой вода има под кожата, което е много неуместно.

Все отново 32-годишният Зак Ефрон смекчи позицията си, като сподели, че има възможност още веднъж да се подложи на всичките ограничения, с цел да влезе в такава форма, само че филмът би трябвало в действителност да си заслужава. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР