Лично на нас Спасители на плажа (2017 г.) със Зак

...
Лично на нас Спасители на плажа (2017 г.) със Зак
Коментари Харесай

Какво не иска да прави отново Зак Ефрон

Лично на нас " Спасители на плажа " (2017 г.) със Зак Ефрон, Дуейн Джонсън, Александра Дадарио и Приянка Чопра ни се стори много пресен филм.
 Нина Добрев, Зак Ефрон и общата им подготовка
Какво вършат Зак Ефрон и Нина Добрев дружно

Потят се и то много

Разбира се, не беше шедьовър, само че пасваше идеално в летните ни проекти тогава. Най-ярко от кино лентата си спомняме бруталната форма, в която беше влезнал Зак Ефрон.

Това момче се беше " нацепило " до неразбираемост и даже заслужи поздравления от Скалата за крайния резултат. Но през днешния ден артистът счита напъните, които е положил тогава, за... глупави.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Topgirl.sk (@topgirl.sk) на Сеп 17, 2016 в 12:40 PDT

Ефрон беше посетител в предаването Hot Ones, в което дава отговор на въпроси, до момента в който пробва крилца с друга степен на лютивост. Ето тъкмо по този начин Ефрон показа, че по време на подготовката си за кино лентата е осъзнал, че когато завърши с него, в никакъв случай повече не желае да бъде в същата форма.
 Зак Ефрон, Killing Zac Efron, Папуа Нова Гвинея и по какъв начин се е разминал на косъм от гибелта
Зак Ефрон на косъм от гибелта

Какво ли не вършат актьорите за шоуто

Актьорът признава, че му е било същински мъчно и че се е тревожел за неща от сорта на това какъв брой вода има под кожата, което е много неуместно.

Все отново 32-годишният Зак Ефрон смекчи позицията си, като сподели, че има възможност още веднъж да се подложи на всичките ограничения, с цел да влезе в такава форма, само че филмът би трябвало в действителност да си заслужава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР