Лично Корнелия Нинова е отказала Ваня Григорова – кандидат на

...
Лично Корнелия Нинова е отказала Ваня Григорова – кандидат на
Коментари Харесай

Защо Нинова махна Ваня от дебати в Панорама, страх я е за лидерството в БСП ли?

Лично Корнелия Нинова е отказала Ваня Григорова – претендент на левицата за кмет на София, да се яви в Панорама в петък. Това става на фона на две значими събития:

1. За първи път социолозите, и то предходния ден, извадиха алената номинантка като втора в подреждането и изпреварваща А. Хекимян от ГЕРБ с 2% и при незнаен завършек на балотажа й с Васил Терзиев от ППДБ.  ГЕРБ беше в Панорама. Нинова им оказа помощ.

2. Същия ден в Нова телевизия дебатите сред Хекимян и Терзиев бяха оценени като скучни, а доста наблюдаващи се питаха за какво не е поканена на тях кандидатката на левите.

Корнелия Нинова е гневна на софийската организация на Българска социалистическа партия, че остави Ваня отпред на алената листа за съветници, което на градската конференция лидерката настояваше да не става. И беше неодобрена. Според социолозите решението е било вярно, защото с Ваня отпред алената листа удвоява резултата си до 12% по отношение на 5-6%, в случай че беше водена от партиец.

Нинова върна на градската си организцация, като еднолично, силово и неточно, в нарушаване на всевъзможни устави и правила, извади от листата единствената читава юристка освен в софийската организация, само че и в цялата партия Милка Христова.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР