Личният треньор от Канада Харли Пастернак години наред работи с

...
Личният треньор от Канада Харли Пастернак години наред работи с
Коментари Харесай

Най-популярният сред звездите личен треньор посочи 8-те основни принципа на добрата форма

Личният треньор от Канада Харли Пастернак години наред работи с холивудските звезди. Сред клиентите му са Кейти Пери, Кайли Миноуг, Холи Бери, Натали Портман, семейство Кардашиян. Внимателно изучавайки особеностите на човешкия организъм, Пастернак е създал лична система за намаляване. Днес той споделя нейните осем съществени правила, които би трябвало да се съблюдават, с цел да може да се радваме на безупречна форма.
Харли е магистър в науките в областта на физиологията и храненето. Дипломата си той е взел от Университета в Торонто. Основният принцип на треньора е този: " Максимум изгода от тренировките без приложимост на безполезна храна ".
 Фото: ©mirror.co.uk

И това е забавно! Хранете се по този начин и в никакъв случай няма да имате паласки. Четете още забавни вести и потребни препоръки на най-полезния за вашето здраве уебсайт Zdrave.to

Един от първите популярни клиенти на Харли е Холи Бери. Актрисата нае Пастернак, с цел да се приведе във форма за фотосите на кино лентата " Готика " през 2003 година. Оттогава той работи с клиенти като Кардашиян, Лейди Гага, Ариана Гранде, Меган Фокс, Орландо Блум, Мила Йовович, Крис Дженър, Кейти Пери, Натали Портман.
 Фото: ©FilmMagic

 Фото: ©buzzweep

Първият съвет - оценка на клиента (начин на живот, навици).

 Фото: ©postcity.com

Преди да стартира да тренира и да сформира диета, Харли беседва със своя клиент, с цел да разбере за него всичко: привички, метод на живот, здраве. След това треньорът настройва звездата за верен метод на живот. На първо място Пастернак поучава да се отделя задоволително време за съня, също той моли стресът да бъде понижен оптимално, както и нездравословните храни, значими са също и физическите извършения.

Детайлен проект - едно от най-важните неща.
 Фото: ©blog.naked.fit

След диалога с клиента треньорът създава самостоятелен проект. Диетата и физическите извършения са залогът за безупречно тяло.

Третият съвет - не се мерете!
 Фото: ©hersweat.com

Пастернак споделя, че в никакъв случай не моли своите клиенти да се мерят с кантара. Цифрите на кантара оказват отрицателно въздействие върху душeвността. Пастернак споделя, че негов клиент е бил неудовлетворен от своето тегло след няколко седмици на извършения. Той зациклил върху това и упорствал за тренировки всеки ден. Треньорът поучава първото мерене след началото на тренировките да бъде най-малко след месец.

Два пъти в седмицата може да се яде всичко, което човек си изиска.
 Фото: ©blog.naked.fit

Звездният треньор разрешава на своите клиенти два пъти в седмицата да си хапнат това, което желаят. Може да е шоколад, торта или чаша вино. По този метод хранителният режим се съблюдава по-лесно през останалите дни.

Упражнения най-малко 30 минути дневно.
 Фото: ©INFphoto.com

Ако в паузите сред вашите каузи има към 30 минути свободно време, то направете физически извършения. През това време може да бягате, да ходите или да извършите някакво друго упражнение. Дори може да потанцувате, или да изкачите стълби. Колкото повече се движете, толкоз по-добре.

Занимания във фитнеса:
 Фото: ©aol.com

Пастернак е създал лична методика за извършения. За това не е наложително да се върви в залата за фитнес, само че е належащо да се вършат извършения всеки ден. Треньорът ще каже на клиенти няколко извършения, които той би трябвало да прави в течение на седмицата. Продължителността на тренировката може да варира от 10 минути до час. След приключването на седмицата упражненията се сменят с нови. Смисълът е следният: клиентът извършва тези извършения, които упражняват всеки мускул в тялото.
Сред упражненията, препоръчвани от треньора, са мъртва двигателна сила с дъмбели, клякания с пудовка ил гири, покачване на краката обратно с кросоувър машина.

Как да си напомпаме дупето като на Ким Кардашиян.

 Фото: ©Instagram/kimkardashian

На първо място Пастернак предлага да се регистрира генетиката. Ако вие сте склони да сте слаби, то размери като на Ким мъчно ще бъдат реализирани. Изпълнявайте следните извършения: повдигакте краката си обратно с кросоувър машина, застанете на колене и ръце на пода и разтваряйте бедрата си настрана, клякайте с гири или пудовка.

Помнете трите съществени продукта във вашия дял и забравете за диетите със сокове.

 Фото: ©people.com

Много е значимо да се използват белтъци, фибри и потребни мазнини. Ако тези детайли не са задоволително в организма, то е съвсем невероятно да се построи безупречно тяло.
Забравете за диетите със сокове, в плодовете няма субстанции, които да са ви жизненоважни. Тези диети не водят до загуба на тегло, организмът единствено губи вода. А също може да разстроите и вашия метаболизъм.

Много потребни са киселото мляко, семената чия и спанакът.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР