Личният помощник на Доналд Тръмп Уолт Наута беше обвинен в

...
Личният помощник на Доналд Тръмп Уолт Наута беше обвинен в
Коментари Харесай

Служителят на Тръмп Уолт Наута беше обвинен в сексуално неправомерно поведение, притежавайки скривалище за „порно за отмъщение“, преди да бъде нает от бившия президент: доклад 

Личният асистент на Доналд Тръмп Уолт Наута беше упрекнат в полово непозволено държание от три дами военнослужещи през седмиците преди да поеме работа в Mar-a-Lago като „ човек на тялото “ на някогашния президент, съгласно отчет.

Твърденията датират от времето, когато Наута е бил член на отдела за поддръжка на президента на Белия дом и включват обвинявания в побратимяване, невярност, тормоз, неуместно полово държание и задържане на „ порно за възмездие “ или компрометиращи фотоси на дами, които той е заплашвал да направи обществено притежание, съгласно Daily Beast.

Наута, деец от Военноморски сили, беше отхвърлен от поста си в Белия дом и лишен от разрешението си за сигурност през май 2021 година, месец откакто една жена заяви за „ несъответствуваща връзка сред старши и младши човек “ в  “ командно изследване на климата “, оповестява изданието.

Беше намерено, че „ старшият човек “ е Наута и следователите откриха, че той е имал несъответствуващи връзки и с две други дами.

През август 202...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР