Личният автомобил на кмета на Банско Георги Икономов е запален

...
Личният автомобил на кмета на Банско Георги Икономов е запален
Коментари Харесай

Кметът на Банско изживя истински ад

Личният автомобил на кмета на Банско Георги Икономов е разпален в нощта на събота против неделя. За шанс огънят е видян в напълно ранен стадий от съседи, които неотложно подали сигнал и на място се отзовал екип от РСПБЗН – Разлог, който потушил огъня, написа struma.bg.

Щетите върху автомобила са в предна лява част. Обгорели са гумата, калникът и фарът на возилото. Органите на реда работят по версия за палеж, само че на този стадий няма открит и арестуван причинител. По случая има формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 330, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Сигналът за пожар е подаден към 02:30 часа на 09.12.2018 година. Джипът „ Мицубиши Паджеро “ е бил паркиран пред къщата на брачната половинка на градоначалника, на улица „ Георги Сава Раковски “ в Разлог, където семейство Икономови живее. На сутринта след случая следствена група е направила оглед на мястото на престъплението. По случая към момента се работи.

Кметът на Банско Георги Икономов отхвърли коментар по случая. Ако причинителят бъде открит, го грози наказване от една до осем години затвор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР