Личните данни на съдия Мирослава Тодорова и семейството ѝ са

...
Личните данни на съдия Мирослава Тодорова и семейството ѝ са
Коментари Харесай

Личните данни на съдия Тодорова изтекли случайно в интернет

Личните данни на арбитър Мирослава Тодорова и фамилията ѝ са били оповестени в интернет инцидентно. Това твърди в своя позиция основният правосъден контрольор Теодора Точкова.

Декларацията на Тодорова бе оповестена на уеб страницата на правосъдния инспекторат, озаглавена " MIROSLAVA STEFANOVATODOROVA NE SE CHISTIIIIIII ". Подобна записка нямаше в нито една от останалите над 4 хиляди магистратстки заявления. В резултат всички персонални данни на Тодорова и фамилията ѝ станаха обществено притежание.

Съдия Тодорова е известна с сериозното си отношение към ръководещите от ГЕРБ. В първия мандат на Бойко Борисов тя бе атакувана от тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов, който я обвиняваше, че обслужва мафията.

Бележката " Не се чисти " не е директива към чиновниците, а е констатация, твърди в позицията си Точкова. Според нея декларацията на арбитър Тодорова е била преглеждана от чиновник с икономическо обучение, който не могъл да заличи данните и търсил помощ от систематичния админ. Дали е получил помощ от известието не излиза наяве, само че в последна сметка декларацията е качена без заличени данни и със заглавие " Не се чисти ".

Точкова твърди, че казусът бил във файла, на който Тодорова е попълнила декларацията си – той не се отварял и не приемал редакции. Става дума за екселски файл.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР