Лични данни на жители на сливенския квартал Надежда са били

...
Лични данни на жители на сливенския квартал Надежда са били
Коментари Харесай

Данни на сливналии използвали схемаджиите, източили милиони във Великобритания

Лични данни на поданици на сливенския квартал „ Надежда " са били употребявани от уличените във Англия като проведена незаконна група за измами в обществената система. Това удостовери представителят на Окръжната прокуратура в Сливен Ваня Белева.

Сливенската прокуратура и обвиняването във Англия работят взаимно по следствието на случая. То е стартирано от Специализираната прокуратура у нас. Сега казусът е трансфериран на прокуратурите в Сливен и Пловдив, изясни Белева.

 

Към момента е формирано досъдебно произвеждане за пране на пари. На този стадий не може да се каже какъв брой тъкмо са жителите на сливенския квартал, тъй като документите им са открити и конфискувани в Англия, уточни още тя, представена от Българска телеграфна агенция.

Петима българи – три дами и двама мъже, от проведена незаконна група, бяха приети за отговорни във Англия по случай, избран от прокуратурата като най-голямата машинация в Англия и Уелс. Групата е източила 53,9 милиона лири посредством измами със обществени помощи
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР