Личната ми кауза е да се възстанови спортния комплекс Червено

...
Личната ми кауза е да се възстанови спортния комплекс Червено
Коментари Харесай

Димитър Главинов: Личната ми кауза е да се възстанови спортния комплекс Червено знаме

Личната ми идея е да се възвърне спортния комплекс " Червено знаме ", който, дружно с хотела към него, тъне в съсипия. Това сподели претендентът за депутат от „ Българска социалистическа партия за България “ от 24 МИР Димитър Главинов.

Той показа, че като дете е упражнявал там. „ През последните 20 години комплексът се е трансформирал от перлата в плувните спортове в една руина. Но с цел да се промени това са нужни законодателни начинания - да се види какъв е статутът и по какъв начин той да се промени “, съобщи претендентът за народен представител.

Според Димитър Главинов спортният комплекс би трябвало да се стопанисва от страната, а не да се дава на концесия.

„ Сегашното ръководство строи единствено футболни стадиони, което не е неприятно, само че те или са заключени, или са дадени на частници, които събират много високи такси за използването им. Трябва да се намерения и за развиването на други спортове. В комплекс " Червено знаме ", с изключение на плуване, има и волейболна зала, която също е занемарена. В нея тренира един от столичните клубове. Доста деца вървят в тази зала, която е рискова “, съобщи още социалистът.

Той предлага комплекс „ Червено знаме “ да се употребява и за подготовка на непознати спортисти. „ В непосредственост има боксова зала и зала за битка. Всичко това може да се обвърже в едно, с прилежаща хотелска база “, счита Главинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР