Личната ми кауза е да продължа започнатото като народен представител

...
Личната ми кауза е да продължа започнатото като народен представител
Коментари Харесай

Катя Панева поведе отново Демократична България в Хасково, б...

Личната ми идея е да продължа започнатото като депутат в 45 и 46 Народно заседание и като регионален шеф. Това разяснява Катя Панева - лидерът на листата на Демократична България – Обединение, след регистрацията в РИК-Хасково. 

„ Трябва всички да се борим Хасково да има различно водозахранване. Не е добър вид единствената към този момент опция - язовир „ Тракиец “. С регионалния шеф на Пловдив предложихме общините Пловдив и Хасково да бъдат захранени с питейна вода от каскадата „ Доспат – Въча “. Това сподели лидерът на листата на " Демократична България - Обединение " Катя Панева след днешната регистрация на листата с претенденти за присъединяване в изборите на 2 октомври в област Хасково.

„ Искрено се веселя, че господин Гроздан Караджов като министър на Министерство на регионалното развитие се е срещнал с моите отчети, които съм изпращала като регионален шеф и доста добре е осведомен с инфраструктурата на района ни. Може би и неведнъж е чувал и моите молби за финансиране “. Тази вметка Панева направи, откакто Караджов, който води листата на ИТН, разгласи като своя концепция и приоритет докарването чистата питейна вода в района ни. Като едното решение на казуса било стратегическата деривация „ Доспат-Въча “.

„ По мотив водния проблем направихме комисия, която към този момент действа “, подсети Панева. Тя добави, че това би била дълготрайна инвестиция, която може да бъде поета само от страната.

„ Коалицията ни ще води позитивна акция, чиято цел е да доближи до повече хора “, акцентира още Катя Панева.

Втори, трети и четвърти след нея в листата  са застрахователят Иван Ванчев, юристът Тодор Ташев и някогашният зам-министър в Министерство на околната среда и водите Тома Белев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР