Лична врачка си има фолкпевицата Андреа, споделя самата блондинка. Картите

...
Лична врачка си има фолкпевицата Андреа, споделя самата блондинка. Картите
Коментари Харесай

Врачка успокоява Андреа

Лична гадателка си има фолкпевицата Андреа, споделя самата русокоска. Картите чертаят пътя на изпълнителката и я поучават в коя посока да поеме, когато има значими избори пред себе си, написа уеб сайтът Новини.бг, базирайки се на информация от родни таблоиди.

Блондинката търси услугите на гадателката в сложен интервал от живота си, а точно последната разлъка с Кубрат Пулев, която разклати здравето ѝ. Андреа не крие, че в никакъв случай не е вярвала в хора, които предсказват бъдещето.

Тя постоянно е изповядвала максимата, че животът на човек и триумфите му зависят единствено от самия него. Това се случва, до момента в който не среща изкусна врачка, която гледа на карти Десте и всичко, което предсказва на Андреа, се сбъдва.

Врачката освен предсказва на певицата какво ще ѝ се случи в близко бъдеще, само че ѝ дава и препоръки по какъв начин да се откъсне от проблемите. Андреа споделя, че се е научила по какъв начин да притегля любовта, парите и триумфа в живота си. Факт е, че през последните месеци изпълнителката има сполучлив музикален план и печели добре от реклами, само че за нова обич още не е споделила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР