Личен готвач, който да угажда на всичките му претенции и

...
Личен готвач, който да угажда на всичките му претенции и
Коментари Харесай

Слави Трифонов си нае личен готвач, плаща му баснословни суми, за да чревоугодничи

Личен готвач, който да угажда на всичките му искания и стремежи, си е наел Слави Трифонов , издават хора от екипа му. Топкулинарят Георги Николов, който е работил в някои от най-елитните заведения за хранене в Англия, се грижел персонално за храната на Дългия.

Всеизвестно е, че учиндолецът е преследван от голям брой мании и паранои, само че армията от мускулести охранители, която го следва на всички места, към този момент не му била задоволителна. Трифонов почнал да има подозрения и в наличието на ястията, които консумирал, по тази причина решил да попълни антуража си и да си вземе персонален готвач , който да му подготвя блюда съгласно условията и настроенията му, да ги дегустира и да му ги сервира. Заплатите на персоналните готвачи, с каквито разполагат единици български богаташи, стартират от 7 хиляди лв. нагоре. В международен мащаб доближават и милиони според от уменията и гения на кулинарите и активите в банковите сметки на техните работодатели.

Слави също плащал тлъста заплата на своя готвач, а също така му дал и ефирно време в съвсем банкрутиралата си кабеларка, където началник Николов да демонстрира рецептите си. За да не разконспирират личността му обаче, Трифонов настоял операторите да снимат единствено ръцете му по време на предаването, само че в никакъв случай и лицето му под предлог, че това била нова мода в кулинарните формати. Любопитна детайлност е, че готвачът на Дългия може да заработва и като негов гард, защото е някогашен професионален състезател по джудо и самбо.

От години се знае, че чалгарят от Учин дол е ужасно придирчив към заведенията, които посещава. Ресторантите, в които пирува в столицата, се броят на пръстите на едната му ръка, написа " Ретро ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР