Личат им (знам го по себе си) годините - не

...
Личат им (знам го по себе си) годините - не
Коментари Харесай

Проф. Слатински: НДСВ - какво може да предложи, освен да е патерица на ”Хартиената бюлетина”

Личат им (знам го по себе си) годините - освен по бръчките, очите, зъбите и косите... Мисълта им тече постепенно и монотонно. Идеите им са се изчерпали. Енергията им може да бъде поддържана единствено с някакви стимулатори, които траят малко и в действителност отслабват организма...Те какво - желаят да станат жалки?

След противоестествената коалиция 3:5:8 с Българска социалистическа партия и ДПС; след редица политически, стопански, финансови решения, за които дължат отговори на обществото; след убийствения избирателен провал; след изгубването им от политическата сцена - какво те могат да предложат през днешния ден на гласоподавателите?

Нищо, с изключение на единствено още една патерица на ретроградната коалиция " Хартиена бюлетина " - там са всички, които се отпъпкуваха от тях и всички, с които те бяха в едно ръководство.

След рандевуто с Митрофанова не е допустимо да са дружно с партиите ЗА смяната и ЗА правосъдната промяна. Нищо няма да донесат на тези партии, могат единствено да лишават от тях половин % от гласовете...

Понеже в Национална движение „Симеон Втори" има интелигентни хора, които почитам, ще спра да ги разясня. Коментирах ги дотук.

Словесен нож повече няма да изваждам на умряла партия. Тя няма да възкръсне, колкото и телевизионно време да ѝ дават, както и да я задействат за интензивно проруско политическо мероприятие. Но за тези интелигентни хора ми е жалост.

Винаги ми е жалост за интелигентните хора. Защото макар тяхната просветеност, те са способни на колосални политически илюзии и неточности.

Знам го от горчив персонален опит.

 

Николай Слатински

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР