Либерото Теодор Салпаров прибави още една Суперкупа на България в

...
Либерото Теодор Салпаров прибави още една Суперкупа на България в
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Националният отбор на България не е затворена страница за мен

Либерото Теодор Салпаров прибави още една Суперкупа на България в своята богата сбирка.

40-годишният Салпаров и съотборниците му от Хебър (Пазарджик) сграбчиха Money+ Волейболна Суперкупа 2022 . откакто съкрушиха вицешампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:1 гейма в пловдивската зала “Сила ”.

След триумфа на Хебър нямаше по какъв начин Теодор Салпаров да не отговори и на въпроса, дали би се върнал в националния тим на България, който от през вчерашния ден още веднъж ще бъде воден от Пламен Константинов.

“Търсиха ме през последните 2 години още веднъж да играя за националния тим на България. Ще помисля… Имал съм диалози да се върна още веднъж в националния тим и с Пламен Константинов. Националният тим ми е дал опцията да направя кариера. Ще се опитаме да помогнем, освен аз, само че и всички, които можем, да върнем духа и успехите на България! Има време до лятото… Националният тим на България не е затворена страница. Ако той има потребност от мен - ще оказа помощ ”, безапелационен е Теди Салпаров.
 Хебър сграбчи Money+ Волейболна Суперкупа 2022 след триумф над Нефтохимик в Пловдив Хебър сграбчи Money+ Волейболна Суперкупа 2022 след триумф над Нефтохимик в Пловдив
СНИМКИ: NVL/startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР