Либерото на националния отбор на България Теодор Салпаров, който се

...
Либерото на националния отбор на България Теодор Салпаров, който се
Коментари Харесай

Салпаров: Хебър вдигна клубния ни волейбол на едно много добро ниво, а това е добра предпоставка и за националния отбор

Либерото на националния тим на България Теодор Салпаров, който се завърна в състава за това лято след 3 години разяснява по време на днешната открита подготовка и отказването на своя съотборник на клубно и национално равнище Тодор Алексиев. Салпаров показа също по този начин, че Хебър (Пазарджик) е оказал помощ да се вдигне клубния ни волейбол на едно доста положително равнище, а това е едно положително бъдеще и причина за тези млади момчета, че и в националния тим ще играят добре.
 Теди Салпаров: Иска ми се да се върнем там, където бяхме привикнали да виждаме националния тим Теди Салпаров: Иска ми се да се върнем там, където бяхме привикнали да виждаме националния тим
" Със сигурност разликата да бъдеш либеро и нападател физически е голямо консумиране, това е пределно ясно. Един разпределител и едно либеро нямат това физическо консумиране, което имат нападателите. Тодор можеше да изиграе още един сезон, само че може би поради предлагането от кмета Тодор Попов и президента Александър Иванов, е решил, че в действителност това е огромна опция пред него. Виждате, че този клуб прави неповторими неща за българските стандарти и дръзвам да настоявам, че този клуб подвигна клубния ни волейбол на едно доста положително равнище. Това може единствено да ме радва, тъй като това е едно положително бъдеще и причина за тези млади момчета, че и в националния тим ще играят добре ", призна Салпаров.
 Първо в Sportal.bg: Тодор Алексиев с нова роля в Хебър Първо в Sportal.bg: Тодор Алексиев с нова роля в Хебър
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР