Либерото на националния отбор на България Теодор Салпаров и играещ

...
Либерото на националния отбор на България Теодор Салпаров и играещ
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Силвано Пранди може да помогне на България да играе в Токио 2020

Либерото на националния тим на България Теодор Салпаров и играещ състезателен шеф на първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) разяснява назначението на Силвано Пранди за селекционер на държавния ни отбор.
 България - Канада 2:3 в последния мач на СП в София
“Националният тим на България играеше най-хубавия си волейбол под управлението на Силвано Пранди. Имахме малшанс да загубим трагично от Куба мача си на международното състезание през 2010 година, другояче евентуално щяхме да играем край. Когато Силвано Пранди бе заменен, всички волейболисти в отбора ни съжаляваха за смяната. Надявам се, че Силвано Пранди, който и сега работи на доста високо равнище във френския Шомон, да може да помогне на България, с цел да се класира на Олимпийските игри в Токио 2020”, съобщи Теодор Салпаров особено пред Sportal.bg.

 Италиански арбитър закопа България! Франция ни би с 3:2


“Според предварителните прогнози България ще е в една група с Бразилия в Олимпийската подготовка. Трудно е, само че не и невероятно да победим олимпийските първенци от Рио 2016. Имаме своите шансове и ще би трябвало да ги използваме. Знам, че всички български волейболисти са подготвени да одобряват покана от Силвано Пранди и да играят за националния тим на България”, добави Теодор Салпаров.
 Успешен старт за България на Мондиал 2010

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР