Либерото на националния отбор на България и на Газпром-Югра (Сургут)

...
Либерото на националния отбор на България и на Газпром-Югра (Сургут)
Коментари Харесай

Салпаров: Не спечелим ли олимпийската квалификации, си тръгвам от националния отбор

Либерото на националния тим на България и на Газпром-Югра (Сургут) Теодор Салпаров приказва след домакинската загуба на клубния си отбор от първенеца Кузбас (Кемерево) с 1:3 в мача от 7-ия кръг на Суперлигата на Русия.  България - Португалия 3:1 @@@
 Салпаров и Сургут скочиха крепко на първенеца, само че взеха единствено гейм (видео)

“Борихме се, само че сега Кузбас е най-хубавият тим в Русия. Срещу първенците ние показахме добър волейбол, като се изключи първия гейм. На нас не ни доближи да нападаме сполучливо в решаващите елементи на геймовете. Ако бяхме съумели да спечелим втората част, то тогава щяхме да имаме психическо предимство. Те завоюваха и това значи, че ние има накъде още да подобряваме играта си. Трябва да си създадем заключения и да работим. Ако продължаваме по този начин във всеки мач, то имаме съществени шансове да радваме Сургут.
 Теодор Салпаров донесе победа на Газпром при дебюта си @@@

За мен това е едно предизвикателство - на 37 години да покажа, че подкрепям добра форма. През януари за мен следва присъединяване на олимпийската подготовка с националния тим на България. Ако не е я спечелим, аз си потеглям от държавния отбор. Така че ще се стремя да демонстрирам моя най-хубав волейбол, с цел да може нашата зала да бъде още по-пълна - тя е нашият седми играч”, съобщи Теодор Салпаров.

 Теодор Салпаров донесе победа на Газпром при дебюта си @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР