Либерото на България Теодор Салпаров не скри, че мисли да

...
Либерото на България Теодор Салпаров не скри, че мисли да
Коментари Харесай

Емоционален Салпаров: Гербът е над всичко

Либерото на България Теодор Салпаров не скри, че мисли да стопира със спорта, само че към момента не е взел дефинитивно решение.

“Само ще ви кажа, че в случай че тук бяха и Матей Казийски, и Тодор Алексиев, и Цветан Соколов, и Георги Братоев, и Боян Йорданов, 5-има състезатели на топ равнище, считам че нямаше да загубим мач до този със Съединени американски щати. Не е някакво изхвърляне, а действителност. Видяхте че бяхме доста близки с този колектив и в първия мач с Иран, който изиграхме във Варна, и с поляците, с които играхме като еднакъв с еднакъв. А в случай че имаше треньорският щаб тези състезатели разполагаем, щяхме да отидем най-малко на крайна шестица, само че за жалост ги няма. За в бъдеще - има Олимпиада, и тези изброени състезатели могат да дадат още до 2020-а най-малко. Силно се надявам да размислят, да откликнат и се обединят в името на националния тим. Това е най-важното, тъй като има един герб, който е над всичко”, съобщи Теодор Салпаров пред Sportal TV .
 България - Канада 2:3 в последния мач на СП в София @@@

“Трябва да си преодоляваме егото и да мислим най-много за България, тъй като не сме тук да си мерим характерите и кой е по-голям един на различен или треньор и играч. Всеки един играч е доста скъп, тъй като можем да създадем доста с изброените. Когато няма 8-9, няма взаимозаменяемост, до момента в който най-силните тимове играят с 14 равностойни и могат да дадат отмора на най-хубавите си и да са по-свежи за финалите в Италия”, добави Салпаров.
 България - Канада 2:3 в последния мач на СП в София @@@

“Съжалявам, че след 2006-а когато играхме на международното състезание и 2009-а на европейското в Турция, мечтаех да играем на край и 2010-а мисля, че бяхме подготвени да играем на Мондиала, тъй като в случай че бяхме били Куба, можехме да прескочим и сърбите. Много скърбя за това, както и за международното у дома да бъдем дружно и да дадем най-хубавото, тъй като щеше да бъде..., съобщи Теодор Салпаров пред Sportal TV .

 България - Канада 2:3 в последния мач на СП в София @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР