Либеро от Полша ще играе за женския тим на Левски,

...
Либеро от Полша ще играе за женския тим на Левски,
Коментари Харесай

Левски се подсили преди Вечното дерби

Либеро от Полша ще играе за женския отбор на Левски, осведомиха от волейболния клуб.

Агниешка Адамек подписа контракт за един сезон и към този момент се включи в подготовката на водения от старши треньора Петър Шопов тим.

Високата 166 сантиметра Адамек е родена на 4 януари 1996 година Стартира кариерата си в Полония Свидница, след това минава през Легионовия и Волей Вроцлав, а през последните 2 сезона се подвизава с екипа на Радомка Радом.

С прекосяването си в Левски Агниешка за първи път ще играе отвън родината си. Тя се трансформира във втората чужденка, която укрепва отбора ни за новия сезон след бразилската посрещачка Карла Морейра.

" Получих информация от персоналния си мениджъра за оферта от Левски. Смятам, че това е един добър клуб, който се развива. Затова взех решение да се възползвам от опцията да играя отвън родината си.

За първи път ще ми е, което е отлично предизвикателство за мен. Още една причина да приема предлагането е, че на тима следва присъединяване в европейския клубен шампионат Challenge Cup ", показа Адамек след подписването на контракта.

" След раздялата с Галина Карабашева взехме решение, че ще е добре в състава да имаме опитно либеро поради присъединяване ни в Европа. Така желаеме да осигурим по-добро посрещане и надлежно по-добри резултати ", разяснява привличането на Адамек съпредседателят на клуба ни Владимир Николов.

Очаква се до края на деня да бъдат уредени нейните документи и момичето от Полша да получи картотека. Така тя ще може да дебютира на следващия ден във безконечното дерби против ЦСКА, което започва от 18 ч в зала " Левски София ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР