Либералната водеща на MSNBC Джой Рийд проклина на живо в

...
Либералната водеща на MSNBC Джой Рийд проклина на живо в
Коментари Харесай

Джой Рийд от MSNBC хвърля F-бомба в момент с горещ микрофон, като привидно взривява Байдън: `Започване на друга дяволска война`

Либералната водеща на MSNBC Джой Рийд проклина онлайн в ефир в експлицитен миг с парещ микрофон, наподобява ориентиран към президента Байдън по време на частта от понеделник на „ The ReidOut “.

F-бомба беше хвърлена по време на монолог, атакуващ републиканците Рийд, упрекнат в „ приемане на заем “ за сметки те гласоподаваха срещу, само че бяха признати от демократите и подписани от президента. Тя подлага на критика възпрепятстването на Републиканската партия на законопроекта за имиграцията, който се обмисля зад кулисите „ в името на Доналд Тръмп “.

„ През уикенда президентът Байдън сподели, че е подготвен да предприеме дейности, в случай че Конгресът е сериозен за решаването на казуса граничен проблем “, сподели Рийд на феновете.

MSNBC по-късно мина към забележките на Байдън, които бяха ненадейно прекратени от гласа на Рийд.

Джой Рийд от MSNBC беше уловена парещ микрофон, наподобява, с цел да събори президента Байдън по време на частта от понеделник на „ The ReidOu...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР