Лиана и Анелия пуснаха по едно и също време в

...
Лиана и Анелия пуснаха по едно и също време в
Коментари Харесай

Лиана и Анелия си мерят щерките

Лиана и Анелия пуснаха едновременно в инстаграм благи фотоси с дъщерите си, на които наподобяват освен като две капки вода, само че и като сестри макар възрастовата разлика. Анелия и единствената й наследничка Ивон Динева са избрали да са в черно, с лек грим и ненатрапчиви бижута. По традиция обаче прекомерно огромните устни на щерката на Коко Динев и певицата постоянно вбесяват почитателите на майка й.

„ Колко е тъпо и грозно, майка ти да наподобява 100 пъти по-добре от теб! Този коментар не е за хейт или тъкмо избран за Ивон... Като цяло множеството девойки на тази възраст наподобяват супер изкуствено-като визия и държание в което не намирам,аз персонално нищо красиво! АДМИРАЦИИ, към Анелия за това,че наподобява 100 пъти по-добре от най-вече 17 годишната си щерка и от множеството нейни наборки! Не скланям никого със мнението си!”, написа незабавно ядосана почитателка на фолкаджийката, само че доста други почитатели засипаха с похвали и родителката, и дъщерята.



По същото време Лиана също се появи със своето само дете-Дениз. „ Най- Божествената обич.За, която благодаря всяка секунда на Бог”, написа братовчедката на Коцето към фотото.

фотоси:инстаграм анелия и лиана
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР