LG стартира кампания в Spotify под името Born to be

...
LG стартира кампания в Spotify под името Born to be
Коментари Харесай

LG представя своите премиум монитори с кампания в Spotify

LG започва акция в Spotify под името Born to be Wide. С нея компанията цели да промотира своите премиум монитори. LG са водач при широкоекранните монитори на пазара с 21:9 или по-широки екрани в доста страни, в това число и България. Със специфичен плейлист те таргетират офис чиновниците, както и геймърите, които да се възползват от преимуществата на UltraWide, мониторите, основани особено за тях.

Посланието на LG е, че UltraWide мониторите са толкоз необятни, колкото просторен е и изборът от музика в Spotify, на която се радват меломаните в България. LG избира този канал, защото доста постоянно геймингът и работата пред компютъра, вървят ръка за ръка със страхотна музика.



Разбира се, плейлистите са проведени в две обособени групи: OFFICE (офис компилации) и GAMER (подходящи тракове за почитателите на игри). Във всяка категория има по девет плейлиста, които покриват всевъзможни настроения. Пример за това е един от плейлистите в OFFICE, основан с цел да ви възвърне след тежка среща в офиса. Или подобен, който дава ужасно начало на деня или ви дава сили да се справите с работата, когато сътрудниците към вас са в летни отпуски, или оказва помощ, когато седмицата е тежка. Геймърите могат да избират плейлисти, въодушевени от някои от най-популярните игри и жанрове.Кампанията демонстрира на потребителите, че LG знае какви са провокациите, пред които се изправят всеки ден.



Затова им дава отдушник, с който денят да бъде още по-приятен и лек като по този метод способстват за повишение на работоспособността, както и настроението, когато потребителите употребяват продуктите на LG.

„ Новата ни самодейност има за цел да заобиколи общоприетите канали за връзка и медии, които употребяват фирмите за електроника. В тях маркетинга надвива доста ", съобщи Естер Оремус, районен маркетинг управител, отговаряща за IT артикули в LG. И добави, че дизайнът на UltraWide мониторите има положителен резултат върху работния развой, толкоз, колкото и вярната музика. „ Кампанията ни има за цел освен да сътвори положително усещане към продуктите ни, само че и в действителност да бъдем потребни за нашите консуматори ", сподели още тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР