LG представи новия смартфон K7i ексклузивно за индийския пазар.На пръв

...
LG представи новия смартфон K7i ексклузивно за индийския пазар.На пръв
Коментари Харесай

Новият бюджетен смартфон LG K7i разполага с ултразвуков излъчвател против комари

LG показа новия смарт телефон K7i извънредно за индийския пазар.
На пръв взор, това е елементарен бюджетен телефон с 5-инчов екран с резолюция 1280х720 пиксела, 2 GB оперативна памет, 16 GB флаш-диск и необявен модел четириядрен процесор. Смартфонът разполага с съществена камера с резолюция 8 мегапиксела, предна камера с резолюция 5 мегапиксела и 2500 mAh батерия. Устройството работи под ръководството на остарялата операционна система Android Marshmallow и LG не оповестява, дали тя ще бъде актуализирана до Nougat или Oreo.



Но в този телефон има профилиран модул, който доста добре се вписва в дизайна на устройството. Това е ултразвуков излъчвател с периодичност над 30 KHz, който се употребява против комарите. Лабораторните проби демонстрират, че модулът срещу комари съумява да прогони приблизително 72% от насекомите. LG употребява сходни модули срещу комари и в своите тв приемници и своята битова техника, продавана най-вече в Индия. В тази част на света ужилването от комар е рисково и може да носи рискови болести.

Ултразвуковият модул срещу комари се назовава Mosquito Away и не оказва въздействие върху хората. Засега няма безапелационни доказателства, че ултразвукът прогонва комарите, само че продажбата на тези устройства е са доста положителни.

Смартфонът LG K7i към този момент се продава при цена $121 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР