LG представи на пазара смартфона LG Signature Edition, който е

...
LG представи на пазара смартфона LG Signature Edition, който е
Коментари Харесай

Анонс на LG Signature Edition: флагман с керамичен корпус

LG показа на пазара смарт телефона LG Signature Edition, който е специфична версия на елементарния V30, само че е с неповторим дизайн, моден керамичен корпус и повече памет.
Анонсираният през днешния ден смарт телефон LG Signature Edition е оборудван с 6-инчов екран с резолюция 2880х1440 пиксела (QHD+) и се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 835 с осем Kryo 280 CPU процесорни ядра с тактова периодичност до 2,45 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 540. Телефонът разполага с 6 GB оперативна памет и 256 GB флаш-диск.



Конфигурацията включва още двойна съществена камера с резолюция 16 (чернобял сензор)+13 (цветен) мегапиксела и акумулаторна батерия с потенциал 3300 mAh с поддръжката на технологията за бързо зареждане Quick Charge 3.0. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.0 Oreo с фирмения потребителски интерфейс LG UX 6.0+.



Въпреки керамичния корпус, новият смарт телефон има отбрана от клас IP68 и може да бъде потапян във вода.

Няма информация за цената на новото мобилно устройство, само че се допуска, че ще е скъпо – за Китай LG Signature Edition ще е с цена $1899. Едва ли устройството ще се продава отвън Китай, тъй като партидата е прекомерно лимитирана – едвам 300 смарт телефона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР